BODY KIT YAMAHA LC135 VERSION 2

11:17 PM







BODY YAMAHA 135LC V2 / JUPITER MX NEW (MODEL R15 N250 HYBRID)

PMP " ALWAYS RARE " :)

*Body Kit LC135 V2 imported Lent Automodified 
*Front Panel R15 Indonesia copied from LENT
*Rear body Ninja 250
FULL FAIRING MYR1300

Parts selling separately:
- Front Panel with Meter Cover = RM400
- Meter Lens = RM30
- Front Fender GP = RM150
- Engine Cover (Footrest Racing) = RM180
- Leg Shield small Left & Right = RM60
- Rear Body Kit (Front and Rear Seat+ Single Seat Cover) = RM650
- Rear Hugger ( Arm and Chain Cover) = RM250

Location: PMP Speedshop Batu Caves

Call/sms/Whatsapp/wechat : 0361790420 (Shop)/ 
0148230420 (Palex) / 0136282015 (Amin)
GPS: 3.229053, 101.697996

You Might Also Like

24 comments

  1. Boleh terus sarung tak untuk lc 1st model? Kalau full fairing.

    ReplyDelete
  2. ada album x utk body kit lc v2

    ReplyDelete
  3. Chanteknyer...tp kalau simple saja set cover pun best...boleh tak beli rear cover je bos

    ReplyDelete
  4. Aku nak beli tapi takut kena tipu :(

    ReplyDelete
  5. Jgn la beli.. Membazir jek..

    ReplyDelete
  6. Ni kalo dah siap cam ni, brapa harga dia??

    ReplyDelete
  7. Nak senang u all wechat atau whatsup terus kpd palex tu...hehe

    ReplyDelete
  8. its been a long time contacting this seller but i got no reply, email me the price this. jorimasentista@gmail.com

    ReplyDelete
  9. aku minat nak buat, tapi JPJ, lulus tak? kalau tak lulus, rugi beb!

    ReplyDelete
  10. 135lc V1 boleh buat tak bro ? ade tak bodykit untuk 135lc V1 punya ?

    ReplyDelete
  11. YAMAHA LC135 VERSION 2 body kit is compatible for new yamaha sniper 150 in philippines???just plug and play is it???i want to order full set ...

    ReplyDelete
  12. pls. add me in FB kasendric sapio thnx

    ReplyDelete
  13. Full set same in the photo diplays, how much cost? Whatsap or sms me the price by this no. +60107713336
    Tq

    ReplyDelete
  14. Full set same in the photo diplays, how much cost? Whatsap or sms me the price by this no. +60107713336
    Tq

    ReplyDelete
  15. Kalau LcV2 no Class standard dari zero(No Modified) mcm moto baru kuar dari kedai jadi sebijik dalam Gambar tu berapa total kos ? full modified or customs. Whatsap or sms me the price by this no. +60196654830.

    ReplyDelete
  16. Salam bro..custom untuk yamaha y15zr ade tak?

    ReplyDelete
  17. Salam bro..custom untuk yamaha y15zr ade tak?

    ReplyDelete

Total Pageviews SINCE 2010

Like Us on Facebook

>