NEW UMA RACING CARBURETOR UNIVERSAL

11:58 PM



CARBURETOR UMA RACING

SET PILOT JET

SET MAIN JET

INTAKE ASSEMBLE CARBURETOR





*SUITABLE FOR ALL TYPES OF MOTORCYCLE(UNIVERSAL)

Description:

* Venturi mouth
* Flat Throttle Slide
* Precision finishing
* With working POWER Jet
* Brand New
* Design and founded in Japan
* Made in Taiwan

Additional info:
Highly recommended for Racing
and also for Daily use.

PRICE :
SIZE 24 :RM260 ( Main Jet size 100 - Pilot Jet size 38 )
SIZE 28 :RM260 ( Main Jet size 100 - Pilot Jet size 40 )
SIZE 30 :RM315 ( Main Jet size 138 - Pilot Jet size 38 )
SIZE 32 :RM315 ( Main Jet size 142 - Pilot Jet size 42 )
SIZE 34 :RM315 ( Main Jet size 142 - Pilot Jet size 45 )

SET MAIN JET : RM80
SET PILOT JET : RM90
INTAKE ASSEMBLE 135lc SIZE 30mm : RM95

You Might Also Like

33 comments

  1. salam,,,sya edy dr phg....bro kalau sya pergi kl mlm,,,bole tak sya dpt kan brg yg sya nk beli?sblm pkul10...

    ReplyDelete
  2. salam tn,

    untuk yamaha ego ,size apa yg sesuai ?

    ReplyDelete
  3. Karburetor (1 set) utk honda dash brapa RM??order guna pos boleh?

    ReplyDelete
  4. carb nie utk dtm 150 boleh ke bro n apa size? tumpang tanya....:-)

    ReplyDelete
  5. bro .. kalu carb lc standard tapy nk semput skit main and pilot jet size ape yg sesuai ekh ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mcm mn? Dh test? Mj & pj apa yg sesuai?

      Delete
  6. PM me best price + postage for uma racing carb 28mm (for yamaha135lc megat5343@gmail.com
    im from kedah.

    ReplyDelete
  7. kab 24mm untuk diguna kat motor ex5 ada tak??rm?survey2x..

    ReplyDelete
  8. Untk lagenda zr 115 yg mane ok ea?mnx tlg bg pndapat..saket pale da ni pk je

    ReplyDelete
  9. Saya pandu lc 5 speed. Dah modi ceramic blok 62mm +cam+sv+ carburetor uma 28+cdi brt + exhaust ori dah bikin chamber fibre. Manifold fz.. nak tanya apa kah setting untuk top. mainjet dan pilot jet.?

    ReplyDelete
  10. Dan juga jarum setting uma racing caburetor 28

    ReplyDelete
  11. salam and hello. nk tnye, carb uma racing 32,, saiz main jet dan pilot jet ape yg sesuai untuk blog 62??? minta maklum balas.

    ReplyDelete
  12. magkano uma carb 28mm

    ReplyDelete
  13. kirim ke Indonesia bisa?
    ada whatsapp?
    +6281333764999

    ReplyDelete
  14. untuk EX5 size mana yang tepat?? nak save minyak....pls help

    ReplyDelete
  15. nk tanya untuk ex5..carb size bepa yg sesuai..

    ReplyDelete
  16. salam..aku pakai carb uma 32mm..apa paling cun size mj dan pilot?
    tunjuk ajar....terima kasih

    ReplyDelete
  17. salam...aku ada carb uma 32mm..nak tnya.kalau pndai semput2 set tak ngam ke? apa ngam saiz main jet da pilot jet untuk saiz 32mm..tolong tunjuk ajar..otai2 racing...tq

    ReplyDelete
  18. mcm na klw mau oder barang ni ar..

    ReplyDelete
  19. Brp size main jet / pilot jet yg ngam dgn motor 135LC yg dh guna block 62mm, hicam, CDI Racing.Sy guna kaburator standard. Brp size main jet & pilot jet yg ngam utk kaburator sy?

    ReplyDelete
  20. kalau mau order bagaimana bos caranya ??...

    ReplyDelete
  21. klau saya nk carb 24mm letak kt lc135 standard bole laju cket?

    ReplyDelete
  22. salam bro....
    corburetor uma aje ade ke?

    ReplyDelete
  23. Bro tumpang tnya.. Sya da pkai blok 62... Carb uma 32... Apa set top main jet dan pilot jet

    ReplyDelete
  24. Bro...mcm mna klau mau order dri sabah

    ReplyDelete
  25. Bro, kalau untuk motor kriss 100 nak pakai carb size berapa? Lepas tu boleh bagi tunjuk ajar tak cara nak setting motor jenis ni untuk main dengan LC. Terima kasih..

    ReplyDelete
  26. boss ni siap mj dgn pj ke? siap pasang berapa sekali dgn intake manifold?

    ReplyDelete
  27. klau pkai lc v2 standrd lepas tu pkai carb nsr 150 main jet dngn pilot kena ejas brpa ye ..

    ReplyDelete
  28. bro kalau honda c70deluxe tu saiz berapa

    ReplyDelete
  29. bro kalau honda c70deluxe tu saiz berapa

    ReplyDelete

Total Pageviews SINCE 2010

Like Us on Facebook

>