NEW UMA RACING CARBURETOR UNIVERSAL



CARBURETOR UMA RACING

SET PILOT JET

SET MAIN JET

INTAKE ASSEMBLE CARBURETOR





*SUITABLE FOR ALL TYPES OF MOTORCYCLE(UNIVERSAL)

Description:

* Venturi mouth
* Flat Throttle Slide
* Precision finishing
* With working POWER Jet
* Brand New
* Design and founded in Japan
* Made in Taiwan

Additional info:
Highly recommended for Racing
and also for Daily use.

PRICE :
SIZE 24 :RM235 ( Main Jet size 100 - Pilot Jet size 38 )
SIZE 28 :RM245 ( Main Jet size 100 - Pilot Jet size 40 )
SIZE 30 :RM290 ( Main Jet size 138 - Pilot Jet size 38 )
SIZE 32 :RM290 ( Main Jet size 142 - Pilot Jet size 42 )
SIZE 34 :RM290 ( Main Jet size 142 - Pilot Jet size 45 )

SET MAIN JET : RM65
SET PILOT JET : RM70
INTAKE ASSEMBLE 135lc SIZE 30mm : RM95

Related product you might see:

Share this product :

+ comments + 30 comments

December 6, 2011 at 1:12 AM

salam,,,sya edy dr phg....bro kalau sya pergi kl mlm,,,bole tak sya dpt kan brg yg sya nk beli?sblm pkul10...

Anonymous
January 19, 2012 at 9:13 PM

salam tn,

untuk yamaha ego ,size apa yg sesuai ?

March 2, 2012 at 7:08 AM

Karburetor (1 set) utk honda dash brapa RM??order guna pos boleh?

Anonymous
May 7, 2012 at 8:18 PM

carb nie utk dtm 150 boleh ke bro n apa size? tumpang tanya....:-)

Anonymous
May 25, 2012 at 8:19 AM

bro .. kalu carb lc standard tapy nk semput skit main and pilot jet size ape yg sesuai ekh ??

July 12, 2012 at 7:35 PM

PM me best price + postage for uma racing carb 28mm (for yamaha135lc megat5343@gmail.com
im from kedah.

September 5, 2012 at 9:47 AM

Mcm mn? Dh test? Mj & pj apa yg sesuai?

December 21, 2012 at 1:23 AM

Hi
Plz Share this BLOG:
Used Auto Parts

January 17, 2013 at 12:05 AM

kab 24mm untuk diguna kat motor ex5 ada tak??rm?survey2x..

February 14, 2013 at 11:24 PM

Untk lagenda zr 115 yg mane ok ea?mnx tlg bg pndapat..saket pale da ni pk je

March 31, 2013 at 9:24 AM

Saya pandu lc 5 speed. Dah modi ceramic blok 62mm +cam+sv+ carburetor uma 28+cdi brt + exhaust ori dah bikin chamber fibre. Manifold fz.. nak tanya apa kah setting untuk top. mainjet dan pilot jet.?

March 31, 2013 at 9:27 AM

Dan juga jarum setting uma racing caburetor 28

Anonymous
April 28, 2013 at 5:12 AM

salam and hello. nk tnye, carb uma racing 32,, saiz main jet dan pilot jet ape yg sesuai untuk blog 62??? minta maklum balas.

Anonymous
June 7, 2013 at 4:58 AM

magkano uma carb 28mm

Anonymous
August 18, 2013 at 8:00 PM

kirim ke Indonesia bisa?
ada whatsapp?
+6281333764999

Anonymous
September 30, 2013 at 9:31 PM

untuk EX5 size mana yang tepat?? nak save minyak....pls help

Anonymous
October 9, 2013 at 5:36 AM

nk tanya untuk ex5..carb size bepa yg sesuai..

October 30, 2013 at 6:51 AM

salam..aku pakai carb uma 32mm..apa paling cun size mj dan pilot?
tunjuk ajar....terima kasih

November 5, 2013 at 7:29 AM

salam...aku ada carb uma 32mm..nak tnya.kalau pndai semput2 set tak ngam ke? apa ngam saiz main jet da pilot jet untuk saiz 32mm..tolong tunjuk ajar..otai2 racing...tq

January 1, 2014 at 5:51 PM

mcm na klw mau oder barang ni ar..

March 12, 2014 at 12:20 AM

Brp size main jet / pilot jet yg ngam dgn motor 135LC yg dh guna block 62mm, hicam, CDI Racing.Sy guna kaburator standard. Brp size main jet & pilot jet yg ngam utk kaburator sy?

March 27, 2014 at 11:23 PM

kalau mau order bagaimana bos caranya ??...

May 26, 2014 at 10:39 PM

klau saya nk carb 24mm letak kt lc135 standard bole laju cket?

onn
July 2, 2014 at 6:51 AM

salam bro....
corburetor uma aje ade ke?

July 5, 2014 at 8:42 AM

Bro tumpang tnya.. Sya da pkai blok 62... Carb uma 32... Apa set top main jet dan pilot jet

September 4, 2014 at 6:37 AM

Bro...mcm mna klau mau order dri sabah

September 11, 2014 at 7:49 PM

Kasi meletop... baru dpt Top.. huhuh

Anonymous
September 19, 2014 at 6:15 PM

Bro, kalau untuk motor kriss 100 nak pakai carb size berapa? Lepas tu boleh bagi tunjuk ajar tak cara nak setting motor jenis ni untuk main dengan LC. Terima kasih..

September 24, 2014 at 2:31 AM

https://motorparts.com.my

September 24, 2014 at 7:32 AM

boss ni siap mj dgn pj ke? siap pasang berapa sekali dgn intake manifold?

Post a Comment

 
Support : Palex Website | Palex Template | Palex Template
Copyright © 2012. PALEX MOTOR PARTS ONLINE STORE - All Rights Reserved
Template Created by Palex Website Published by PALEX
Proudly powered by Blogger